Konut Maketi

Konut maketleri günümüzde en yaygın olarak hazırlanana maket modellerinin başında gelmektedir. Birçok kurumsal ve bireysel proje kullanılan konut maketleri hazırlanacak olan projenin tamamlandığında en ufak ayrıntısına kadar nasıl görüneceğini göstermektedir.

Gerek konutun dış cephe ve etrafını içeren konut maketi ile gerek konutun içini veya dairelerin iç planını gösteren tefriş maketi ile konut projesi tamamlandığında projeyle ilgilenen müşterilere kesin bir fikir vermektedir.

Ateş Maket maket imalat sektöründe bugüne kadar gerçekleştirdiği onlarca başarılı konut maketi projeleriyle müşterilerine hizmet vermiş ve memnuniyet sağlamıştır.

 

Web sitemiz üzerinden faaliyet alanlarımız olan proje maketleri, konut maketleri, ticari maketler, endüstriyel maketler, kentsel tasarım maketleri, tarihi eser maketleri, yarışma maketleri, tefrişli kat ve kesit maketleri, arazi maketleri, prototip maketler, stand maketleri, ışıklandırılmış maketler, öğrenci maketleri kategorilerinden portfolyomuzu inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.