Tarihi Eser Maketi

Ülkemiz tarihin birçok noktasında bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış bir coğrafyada bulunmaktadır. Bundan dolayı ülkemizin her noktasında önemli tarihi yapılar mevcuttur. Bu tarihi yapılar renovasyon çalışmaları ile  günümüze aslına uygun bir şekilde tekrardan kazandırılmaktadır.

Tarihi eser maketleri bu noktada tarihi bir yapının renovasyon sonrasında nasıl aslına uygun bir şekilde ortaya çıkacağının ön gösterimini sunmak için kullanılmaktadır. Mimari alanda birçok mimarlık renovasyon firmasının sıklıkla kullandığı tarihi eser maketleri en ufak detay atlanmadan hazırlanmaktadır.

Ateş Maket olarak başta İstanbul olmak üzere Türkiyenin bir çok noktasında tarihi eser maket yapımında faaliyet göstermiş olmaktan dolayı memnuniyet duymaktayız.

 

Web sitemiz üzerinden faaliyet alanlarımız olan proje maketleri, konut maketleri, ticari maketler, endüstriyel maketler, kentsel tasarım maketleri, tarihi eser maketleri, yarışma maketleri, tefrişli kat ve kesit maketleri, arazi maketleri, prototip maketler, stand maketleri, ışıklandırılmış maketler, öğrenci maketleri kategorilerinden portfolyomuzu inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.