Mimari Maket

Mimarlık Firmalarının projelerinin ve İnşaat Firmalarının projelerinin en ufak ayrıntısına kadar tanıtıldığı projede kullanılacak malzemelerin bire bir aynısıyla imal edilen tanıtım amaçlı kullanılan proje maketlerine verilen isimdir. 

Günümüzde birçok inşaat firması ve mimarlık firması projelerinin tanıtım ve lansmanı için mimari maket kullanmaktadır. Gerek satış ofislerinde gerek fuarlarda projelerinin gerçek malzemelerle bire bir olarak tanıtmak için ve ön satış amacıyla proje lansmanın da kullanılmaktadır.

Ateş Maket mimari maket yapımında projenin esasına uygun olarak en ufak detayı dahi atlamadan uzman işçilik ve teknolojik destekle taahhüt edilen proje teslim tarihine uygun olarak hizmet vermektedir.

Web sitemiz üzerinden faaliyet alanlarımız olan proje maketleri, konut maketleri, ticari maketler, endüstriyel maketler, kentsel tasarım maketleri, tarihi eser maketleri, yarışma maketleri, tefrişli kat ve kesit maketleri, arazi maketleri, prototip maketler, stand maketleri, ışıklandırılmış maketler, öğrenci maketleri kategorilerinden portfolyomuzu inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.