PROJE MAKETİ

Minyatür Maket hizmeti birçok farklı sektörden talep edilmektedir. Başlıca Mimari projelerde, İnşaat projelerinde, Makine imalat projelerinde hayata geçirilecek olan projenin veya ürünün bire bir aslı gibi sunulmasını sağlayan üç boyutlu ön gösterimidir.

Yakın geçmişe kadar tamamı el işçiliği ile üretilen proje maketleri günümüz teknolojisinin de desteğiyle 3D yazıcılar kullanılarak zamandan tasarruf sağlanmaktadır. Her sektörden ürün maketi veya proje maketi için kullanan firmalar bu proje maketlerini, ürün maketlerini veya mimari maketleri başta fuarlar olmak üzere birçok platformda müşterilerine sunabilmektedir.

Ürünün kendisi veya projenin kendisiyle ilgilenen müşteriler bu proje maketi veya ürün maketi üzerinden en ince detaylara kadar bire bir özelliklerde inceleme yapabilmektedir.

Ateş Maket proje maketi imalatında günümüz teknolojisinden faydalanmakla birlikte el işçiliğinin sanatını da kullanarak ürün ve proje maketlerinin en ince detayına kadar görünmesini sağlamaktadır.

Web sitemiz üzerinden faaliyet alanlarımız olan proje maketleri, konut maketleri, ticari maketler, endüstriyel maketler, kentsel tasarım maketleri, tarihi eser maketleri, yarışma maketleri, tefrişli kat ve kesit maketleri, arazi maketleri, prototip maketler, stand maketleri, ışıklandırılmış maketler, öğrenci maketleri kategorilerinden portfolyomuzu inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.