Ticari Alan Maketi

Ticari Maketler fabrika maketi, enerji santral maketi, makine maketi gibi ticari amaçlı üretilen ürün veya fabrikaların maket imalatlarını kapsamaktadır. Üretici firmaların üretecekleri makine veya endüstriyel ürünlerin tüm dış özelliklerini yansıtacak şekilde en ufak ayrıntına kadar hazırlanan ürün maketleridir.

Ayrıca ürün maketi dışında üretici bir firmanın inşa edilecek olan tesislerini de en ufak ayrıntısına kadar belirten endüstriyel maketler bu kapsama girmektedir.

Ateş Maket firmaların yapılacak olan tesislerini veya üretecekleri ürünlerini yansıtmak için hazırlanacak ticari maketleri esasına uygun aslı gibi üretmektedir. 

Web sitemiz üzerinden faaliyet alanlarımız olan proje maketleri, konut maketleri, ticari maketler, endüstriyel maketler, kentsel tasarım maketleri, tarihi eser maketleri, yarışma maketleri, tefrişli kat ve kesit maketleri, arazi maketleri, prototip maketler, stand maketleri, ışıklandırılmış maketler, öğrenci maketleri kategorilerinden portfolyomuzu inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.